合作院校

合作院校
Al-Bayan Bilingual School follows the American and Canadian curriculum for subjects taught in English. The school offers a bilingual program in which both languages, Arabic and English, carry equal emphasis and status. The school strives to foster genine pride in Arabic and Islamic culture, heritage, and values, in addition to encouraging an international outlook while preparing its graduates for university placement throughout the world.
非寄宿
P- Y12
独立学校
男女混合
Al-Bayan International School is a private co-educational international non-profit, KG-12, American curriculum school dedicated to serving the individual needs of all children.
非寄宿
K-12
独立学校
男女混合
爱范顿文法学校 Alphington Grammar School,AGS 创建于1989年。是一所男女混合的多元文化、非宗教性的私立学校。学校课程包含了从学前班一直到12年级(高三)的全部课程。该校的学生来自于墨尔本不同的民族背景。在爱范顿文法学校,特别注重培养相互尊重及多元文化的价值观。
非寄宿
k-12
独立学校
男女混合
1996年,阿米提学院在新南威尔士州的普雷斯顿成立,目前在新南威尔士州3个校区已开设5所不同的学校,从幼儿园到12年级共有2000多名学生。多年来,其高质量的教育吸引了众多来自不同背景的学生和教师。学校设置男女学生分开教学,小班制教学、一流的教学设施可让每个学生在教师的指导下取得个人最佳成绩。
非寄宿
k-12
独立学校
男女混合
比兰努克学院是一所位于澳大利亚墨尔本东面近郊莫罗巴克镇Mooroolbark的独立学院,该校创建于1980年,是一所年轻而充满活力的现代教育学校。学校属于男女混合校制,目前在校学生1,200多人。学校从学前教育到高中VCE课程,课程设置全面,从数、理、化到手工艺制造,几乎拥有全部VCE课程。
非寄宿
k-12
独立学校
男女混合
Brookes Moscow was founded by Brookes Education Group, a team of international educators with a shared desire to make high-quality education accessible to youth around the world.
寄宿
Prep-Y12
独立学校
男女混合
The Chinese International School is a private international school in Hong Kong. Students are organised into separate Primary and Secondary "schools" but share the same campus, similar school days and a linked curriculum.
寄宿
K-12
独立学校
男女混合
澳洲希尔魁斯特学院(Hillcrest Christian College)成立于1982年,是一所独立的大规模的私立男女混合制学校。学校占地22公顷,校内各项现代化措施十分完善,以自然丛林为背景,环境平静及美丽。
非寄宿
p-12
独立学校
男女混合
1954年成立的Indooroopilly State High School为学生提供了卓越的教学,在学术、文化和体育方面耶得了极大的成功。学校紧临昆士兰大学,因此与高等有深度的联结。学校环境优美,有葱郁的树木及美丽的花园,硬体设施一流。交通便利,并为2年级国际学生提供优质的寄宿服务。学校不要求穿行,学术丰富,有置身大学校园的感觉。
非寄宿
7-12
独立学校
男女混合
伊普斯威治文法学校创立于1863年9月25日,是昆士兰第一所中学。伊普斯威治文法学校有着悠久的历史。其1863年的原始建筑坐落在校园内的高坡上,并被列入澳大利亚文物保护名册。
寄宿
p-12
独立学校
男校

No Results Found

CH